вторник, март 16, 2021

Отец Предраг Попович за началото на поста

Отец Предраг Попович

Братя и сестри, започва кампанията за ваксиниране в православните храмове. От понеделник, 15 март 2021 и в следващите 7 седмици в православната църква ще се проведе най- голямата кампания за ваксиниране от началото на годината. В началото на поста, вярващите, които са заразени със страх, грехове, страсти, тъга и болести се очакват в енорийските храмове, без оглед на възрастта.
Ваксината е създадена въз основа на прощението и очистване от греховете и съдържа Тялото и Кръвта на Спасителя, Нашия Господ Иисус Христос. Ваксинирането със Светите тайни ще бъде в две дози: първата чрез Светото Тайнство Покаяние и Изповед, а втората част чрез Светото Тайнство Евхаристия( Причастие).
Производител на ваксината е Сам Господ Иисус Христос, Лекарят на душите и телата.

Ваксината е ефективна на 100% и е минала 2000 годишен тест. Без нежелани и странични ефекти и в повечето случаи води до спасение на човека.
Ваксината е ефективна само ако спазвате следните мерки: пазете се от заразяване с грехове и страсти, следвайте съветите на Светата Църква, покайте се, бъдете милостиви и прощавайте един на друг прегрешенията.
Молете се и изпълнявайте Божиите заповеди.
Нека Бог благослови началото на поста и нека всичко, което вършим през него бъде за наше душевно и телесно спасение. Амин!
 

Translate